Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2008 10:23

Суперником Вірчіса 8 березня швидше за все стане Рахман

Вчора стало відомо, що перший номер рейтингу WBC в суперважкій вазі українець Володимир Вірчіс проведе свій наступний поєдинок 8 березня в німецькому місті Кренфельді.

Цей бій матиме статус відбірного, і його переможець отримає право на поєдинок за титул WBC в цій вазі, проте поки не ясно, хто ж стане суперником українського боксера.

Пару тижнів тому німецька промоутерська компанія Universum Box-Promotion, яка представляє інтереси Вірчіса, виграла конкурс на право організації цього відбірного поєдинку, і тоді ні у кого не було сумнівів в тому, що Вірчіс зустрінеться з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом (N2 WBC). До кінця вчорашнього дня Гомес повинен був підтвердити свою участь в цьому поєдинку, проте, швидше за все, він не зміг цього зробити, оскільки раптово вирішив розірвати відносини зі своїм промоутером - німецькою компанією Arena Box-Promotion.

Тим часом третій номер рейтингу, екс-чемпіон WBC в суперважкій вазі Хасім Рахман вже висловив своє бажання зустрітися з Вірчісом у відбірному поєдинку 8 березня.

Менеджер американського боксера Стів Нельсон заявив, що всі зацікавлені сторони вже повідомлені про бажання Рахмана поборотися за позицію обов"язкового претендента на чемпіонський титул.

"Ми бачили бої Вірчіса раніше, і знаємо, що він сильний і здібний боксер. Але ми не побачили в ньому нічого особливого. Рахман перемагав боксерів і сильніших, ніж Вірчіс. Це прекрасна можливість ввійти до числа претендентів на титул, і я знаю, що Хасім готовий зробити це", - заявив Нельсон.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Суперником Вірчіса 8 березня швидше за все стане Рахман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути