пʼятниця, 15 липня 2011 14:33

"Суперників не вибирають" - Сьомін про результати жеребкування ЛЧ

"Суперників не вибирають" - Сьомін про результати жеребкування ЛЧ

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував підсумки жеребкування третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів. Поєдинки відбудуться 26/27 липня і 2/3 серпня.

"Засмучений я підсумками жеребкування? Ні, чому я повинен турбуватися? Суперників не вибирають. Так вже склалося, що вже на першій стадії доведеться зустрітися з клубом з Росії. Але це футбол, тим він і цікавий. Значить, буде додаткова інтрига в цих іграх,- зазначив тренер.

"Що стосується "Рубіна", то це дуже сильний суперник. Команда вже протягом декількох років є одним з лідерів чемпіонату Росії. Зрозуміло, що те, що нам попався знайомий мені суперник, спростить завдання підготовки до ігор. Але, з іншого боку, "Рубін" також добре знайомий з київським "Динамо". Матчі нас чекають цікаві. Перед першою зустріччю ми вже зіграємо дві гри в чемпіонаті України і підійдемо до "Рубіну" у ??всеозброєнні",- додав він.

Нагадаємо, перший матч кияни зіграють удома.

Зараз ви читаєте новину «"Суперників не вибирають" - Сьомін про результати жеребкування ЛЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути