Ексклюзиви
вівторок, 07 жовтня 2008 16:30

Суперники "Металіста" прокоментували жеребкування Кубка УЄФА

Суперником харківського "Металіста" на груповому етапі Кубка УЄФА стали португальські "Бенфіка", грецький "Олімпіакос", німецька "Герта" і турецький "Галатасарай". Головний мотив всіх коментарів суперників - група сильна, де кожен з п"ятірки може претендувати на вихід в наступний раунд.

"Ми знали, що будь-яка група буде дуже складною. "Бенфіка" - фаворит, "Герта" і "Галатасарай" - серйозні команди, - вважає тренер "Олімпіакоса" Ернесто Вальверде. - Що стосується "Металіста", то ми не знайомі з цією командою, крім того, що вони вибили "Бешикташ". Буде важко. Багато що залежатиме від календаря. Всі групи в Кубку УЄФА підібралися цікавими. Хтось може сказати, що у нас трохи простіше, але зараз це тільки припущення. Ми не повинні повторювати помилок попередніх сезонів і цього року повинні виступити краще. Мені часто доводилося грати проти тренера "Бенфіки" іспанця Кіке Флореса, востаннє перемога була за ним, але історія вже не має значення".

"Якщо ми хочемо боротися за Кубок УЄФА, то не має особливо значення суперники на цьому етапі, - заявив генеральний директор стамбульського "Галатасарая" Аднан Сержін. - Куди важливіший для нашої команди календар. Нам ще потрібний час для становлення. Також важливі інші чинники, наприклад, погодні умови. Тому дуже добре, що з харківським "Металістом" ми зіграємо удома. Що стосується матчу з "Гертою", то в Берліні у нас буде підтримка турецької діаспори, так що ми будемо, як вдома. Наша мета - вихід з групи. Думаю, що груповий турнір дасть нам привід для радості та оптимістичного погляду в майбутнє".

"Дуже сильна група, - коротко охарактеризував результати жеребкування безпосередньо з місця події виконавчий директор берлінської "Герти" Дітер Хенесс. - Нам доведеться серйозно попрацювати, якщо ми хочемо пройти далі. Немає ніяких гарантій, що ми зможемо вийти з групи, але я вірю в команду".

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Суперники "Металіста" прокоментували жеребкування Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути