неділя, 28 липня 2013 17:03

Суперники говоритимуть про мене пошепки: баскетболісти заманюють на Євро провокаційними гаслами
15

Чемпіонат Європи U-16 пройду у Палаці Спорту
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Збірні зіграють перші матчі 8 серпня

У Києві стартувала промокампанія чемпіонату Європи з баскетболу серед юнаків до 16 років. Турнір пройде у столиці України з 8 по 18 серпня. Місцем проведення Євробаскету є Палац Спорту.

На вулицях Києва вже з'явилися рекламні щити та вивіски з гравцями збірної України. Такі ж можна побачити на деяких станціях метро. На фотографіях баскетболісти Ігор Стародуб, Іван Ткаченко, Віталій Шибель, Віталій Зотов, Святослав Михайлюк, Володимир Чупира, Ілля Антоненко, Сергій Гущин налаштовуються на гру. Кожен тримає м'яч з власним автографом (звідси і назва промокампанії - "Автограф").

Знімки супроводжує текст — сміливе мотиваційне гасло ("Мій почерк гри вивчатимуть", "Суперники говоритимуть про мене пошепки", "Я увійду в історію баскетболу", "Моє ім'я прогримить на весь світ", "Майбутнє Гри у моїх руках", "Баскетбол — це я"), ім'я і прізвище гравця, вік, інформація про сам турнір і місця продажу квитків.

У фотосесії взяли участь всі шістнадцять "збірників". Це була принципова позиція тренера збірної України Віталія Усенка.

"Мета промокампанії - познайомити громадськість з гравцями нашої збірної, - розповідає прес-аташе організаційного комітету Анна Добко. - Вперше у своїй історії цей турнір проводиться в Україні. Ми хочемо, щоб кияни та гості міста приходили на матчі і підтримували хлопців.

Промокампанією займалося креативне агентство разом з відділом маркетингу оргкомітету. Гасла для гравців обирали після розмови з тренером. Друга частина кампанії матиме інший характер. Вона розкриватиме гасло самого турніру - "Злети назустріч виклику". Там баскетболісти зображені у русі на фоні блакитного неба. Її запустять в день старту чемпіонату.

Участь у фотосесії — це новий і цікавий досвід для гравців. Баскетболісти дуже старалися. Тренери допомагали своїм підопічним обрати потрібний рух. Тепер вони з гордістю діляться знімками із своїми друзями у соціальних мережах.

Декотрі "збірники" вже є професійними гравцями і виступають в європейській юнацькій лізі за свої клуби. Інші займаються в дитячо-юнацьких спортивних школах. Для більшості — це перший великий турнір, тому хлопці хочуть показати свою кращу гру. Тим більше, у присутності батьків, друзів та рідних вболівальників", - каже Анна.

Нагадаємо, 16 команд на Євробаскеті зіграють 72 матчі. Ігри проходитимуть паралельно на двох кортах. Збірна України потрапила у групу D разом з Латвією, Італією та Хорватією. Перший матч наша команда зіграє 8 серпня проти латишів.

Також додамо, що 2015-го Україна прийме чоловічий чемпіонат Європи серед національних збірних.

Зараз ви читаєте новину «Суперники говоритимуть про мене пошепки: баскетболісти заманюють на Євро провокаційними гаслами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути