четвер, 20 червня 2013 00:33

"Наш баскетбол буде неприємний суперникам" - наставник збірної України U-16

"Наш баскетбол буде неприємний суперникам" - наставник збірної України U-16
Усенко чекає підтримки від уболівальників. Фото: bcazovmash.com.ua

Баскетбольна збірна України U-16 робить все від себе залежне, щоб гідно виступити на домашньому Євробаскеті-2013, який пройде в Києві з 8 по 18 серпня. Але при цьому дуже розраховує на підтримку вболівальників. Про це сказав головний тренер команди Віталій Усенко.

"Велика честь для нашої команди, що ми представляємо нашу країну на домашньому Євробаскеті. Але при цьому ще й велика відповідальність випала на нас, незважаючи на те, що хлопці в перший раз беруть участь у чемпіонаті Європи. Ми все робимо для того, щоб виступити якнайкраще, напружено тренуємося. Наші тренування повинні рано чи пізно дати результат. Хотілося б, щоб рано, на домашньому Євро. Адже в залі будуть присутні родичі, батьки хлопців. Дуже хочеться, щоб вболівальники підтримали нашу команду, адже такий турнір в Україні проводиться не кожен рік. Тим більше це вперше", - сказав тренер.

"Я не люблю говорити, яке місце ми займемо. Найголовніше - зіграти у свій баскетбол. І щоб трибуни нас підтримували. Однозначно, наш баскетбол буде неприємний суперникам", - додав Віталій Усенко.

Тренер зупинився на суперниках збірної України в групі D.

"Ми починаємо зі збірною Латвії. Це ключова гра. Якщо ми її виграємо, то з настроєм і моральним духом буде все гаразд перед матчем із Хорватією. Вони вважаються лідерами в нашій групі. Подивимося, так це чи ні. Про Італію інформації поки немає", - сказав Усенко.

Нагадаємо, 19 червня в Києві відбулася презентація квитків на Євробаскет-2013 U-16.

Зараз ви читаєте новину «"Наш баскетбол буде неприємний суперникам" - наставник збірної України U-16». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути