Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 19:38

Суперник Котельника відмовився від великого гонорару

- Бій між Андрієм Котельником і японцем Норіо Кімурою, який відбудеться у Львові у суботу, 13 серпня, покажуть у прямому ефірі в Україні, Японії, Росії, Білорусі та Вірменії. Також ми зараз проводимо переговори із країнами Балтії й іншими країнами, щоб показати бій у запису, – про це на прес-тренінгу розповів директор промоутерської компанії "АК1", яка організовує бій, Петро Мисишин.

Також почесний президент "АК1" Михайло Пантелєєв розповів, що Андрій Котельник дуже добре підготувався до бою, адже японець досить серйозний суперник.

- Ми для захисту титулу обрали саме японця, тому що він непоганий суперник і на нас очікує видовищний бій. І ще одна причина: супернику треба заплатити гонорар, а японець захотів менше грошей, аніж сума яку ми мали б заплатити одному з перших боксерів у рейтингу, – заявив Михайло Пантелєєв.

Загалом Андрій Котельник 6 разів відстоював пояс Інтерконтинентального чемпіона світу WBA та двічі — пояс чемпіона WBO Asia Pacific. Нині Котельник N 1 у рейтингу WBA (є офіційним претендентом на титул), N 3 — у рейтингу WBO, N 8 — у рейтингу IBF. Також Андрій посідає першу позицію в рейтингу EBU.

zik

Зараз ви читаєте новину «Суперник Котельника відмовився від великого гонорару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути