Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 12:29

Супербій Маргаріто - Клотті не відбудеться

Чемпіон світу за версією WBA в другій напівсередній вазі Антоніо Маргаріто найімовірніше повернеться на ринг не раніше наступного року.

Бій з чемпіоном за версією IBFДжошуа Клотті, намічений на 1 листопада, не відбудеться. Причина тому - відмова команди Клотті. За словами Стіва Кіма, який представляє інтереси Клотті, терміни проведення поєдинку не були обумовлені з його підопічним, тому він відмовився від бою.

Натомість відомий американський промоутер Боб Арум, під заступництвом якого виступають Мігель Котто і Антоніо Маргаріто, оголосив про те, що ці боксери можуть провести матч-реванш в червні 2009 року. Нагадаємо, що в липні цього року Антоніо Маргаріто отримав переконливу перемогу нокаутом в одинадцятому раунді над Мігелем Котто і відібрав титул чемпіона світу, що належить йому, в другій напівсередній вазі за версією WBA.

"На початку 2009 року Мігель проведе поєдинок в Пуерто-Ріко. Маргаріто також проведе бій на початку наступного року в Лос-Анджелесі. Якщо обидва боксери вийдуть переможцями в цих боях, то ми маємо намір домовитися про проведення матчу-реваншу між ними. Орієнтування, цей поєдинок може відбутися в червні 2009 року. Як місце проведення розглядається Нью-Йорк, Лас-Вегас або Атлантік-Сіті", - сказав Боб Арум.

Boxingscene

Зараз ви читаєте новину «Супербій Маргаріто - Клотті не відбудеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути