понеділок, 22 вересня 2008 14:58

Султан Ібрагімов звільнив тренера

Султан Ібрагімов звільнив тренера
Російський боксер-важкоатлет Султан Ібрагімов розстався зі своїм тренером Джефом Мейуезером. Ібрагімов не називав причини звільнення американського наставника, відзначивши лише, що вони дуже серйозні. За словами росіянина, ім"я свого нового тренера він назве найближчим часом, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

Ібрагімов розповів також, що він планував розстатися зі своїм менеджером Борисом Грінбергом, але це питання ще обговорюватиметься під час особистої зустрічі російського боксера з Грінбергом.

Свій останній бій Ібрагімов провів 23 лютого 2008 року, коли він програв за очками Володимиру Кличку та втратив титул чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація). Планувалося, що росіянин повернеться на ринг влітку або восени 2008 року, але в серпні сам Ібрагімов заявив, що проведе черговий бій в 2009 році.

Нещодавно в американських ЗМІ з"явилася інформація, що 29 листопада росіянин може зустрітися з американцем Крісом Арреолою. Ібрагімов ці чутки не підтвердив.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Султан Ібрагімов звільнив тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути