неділя, 29 вересня 2013 12:45

"Шухевич і Бандера не злочинці, щоб забороняти їх портрети" - Маркевич

"Шухевич і Бандера не злочинці, щоб забороняти їх портрети" - Маркевич
"Покарання ФІФА занадто суворе" - Маркевич ФОТО: lenta-ua.net

Головний тренер харківського "Металіста", екс -наставник національної збірної України Мирон Маркевич в інтерв'ю "Футбол 24" прокоментував санкції ФІФА до "синьо -жовтих" та "Арени-Львів" через поведінку уболівальників.

"Вважаю, що покарання ФІФА занадто суворе, - каже Мирон Богданович. - Чесно кажучи, навіть не знаю, чим зумовлені такі санкції, мені не відомо, чим саме накликали вболівальники гнів чиновників.

Під час того матчу не було насильства, ніхто не постраждав. Так чому ж до 2018 року дискваліфікували "Арену -Львів", а збірна у Харкові гратиме без уболівальників? Хай би на рік або два роки дискваліфікували стадіон, але не на п'ять. А Харків взагалі тут ні причому. Дуже жорстко покарали нас. Шкода вболівальників, збірну, яка у вирішальному матчі залишиться без підтримки.

Роман Шухевич і Степан Бандера не злочинці, щоб забороняти їх портрети. Обидва на Західній Україні вважаються героями, авторитетами. Дивне рішення ФІФА", - каже Маркевич.

Нагадаємо, Україна проведе відбірковий матч чемпіонату світу проти Польщі без глядачів. Федерація футболу України також була оштрафована на 45 тисяч швейцарських франків, а стадіону у Львові заборонили приймати відбіркові матчі великих турнірів аж до ЧС-2018 включно.

Матч між Україною та Польщею відбудеться 11 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Шухевич і Бандера не злочинці, щоб забороняти їх портрети" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

745

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути