субота, 28 вересня 2013 10:51

Григорій Суркіс готовий допомогти ФФУ переконати ФІФА змінити покарання

Григорій Суркіс готовий допомогти ФФУ переконати ФІФА змінити покарання
Григорій Суркіс закликав ФФУ подати апеляцію на рішення ФІФА. Фото: sport-xl.net

Віце -президент УЄФА Григорій Суркіс закликає ФФУ подавати апеляцію на рішення ФІФА.

"Рішення ФІФА застало нас з одного боку зненацька, з іншого боку - очевидні факти порушення певних тенденцій , які зараз є під мікроскопом УЄФА та ФІФА. Замість того , щоб певним людям у ФФУ, які відповідають за юридичну підтримку , в тому числі тих явищ, що сталися на львівському стадіоні , звернутися за порадою - консультацією, вони вирішили махати гаслами. А зараз ми отримали рішення, яке не дає нам на фінішній прямій у боротьбі за путівку на чемпіона світу мати підтримку вболівальників у Харкові", - сказав Григорій Михайлович.

При цьому зазначив, що готовий підтримати ФФУ в прагненні переконати ФІФА змінити рішення.

" Я зі свого боку, в рамках апеляції, готовий надати національній асоціації підтримку, якщо в такій вона зацікавлена. Чи є шанси скасувати покарання? Я не хотів би оперувати знаками питання або знаками оклику. Я зі свого боку готовий надати усіляку підтримку для того, щоб визначити, чи є упередженість FARE в якихось питаннях, пов'язаних з описом подій на львівській арені. Я сподіваюся, що ми поборемося за те, щоб, як мінімум, змінити рішення по Харкову. Можливо, стадіон у Харкові отримає умовне покарання. Дай Бог, щоб нам це спільними зусиллями вдалося. Для цього залишилося не так багато часу, але цим шансом ми зобов'язані скористатися", - заявив Григорій Суркіс в ефірі програми Шустер Live.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 27 вересня, дисциплінарний комітет ФІФА покарав збірну України за расизм уболівальників матчем без глядачів, а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбіркового раунду до Чемпіонату світу 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс готовий допомогти ФФУ переконати ФІФА змінити покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути