пʼятниця, 16 вересня 2011 16:58

"Суддя правий, навіть якщо він не правий" - Павлов

"Суддя правий, навіть якщо він не правий" - Павлов

Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов, прокоментував вчорашній матч першого туру Ліги Європи, в якому його підопічні на виїзді мінімально поступилися данському "Копенгагену" (1:0).

"Чого боялися, те і сталося, - сказав Микола Петрович. - Думаю, через брак таких гравців як Маркоскі і Закарлюка нам не вистачало думки у центрі поля. До оборони і до настрою на гру навряд чи ми можемо висунути претензії нашим футболістам.

А так як ми до цього всі матчі в Лізі Європи вигравали, лише один раз зігравши внічию, то прикро, звичайно, що така поразка, коли пропускаєш з пенальті. Думаю, що набутий досвід допоможе нам надалі виступати більш гідно з точки зору результату.

Також Павлов висловив свою думку про суддівство у вчорашньому матчі.

"Звичайно, потрібно дивитися повтор, але я не думаю, що ми повинні з приводу 11-метрового щось заперечувати. Суддя правий, навіть якщо він не правий. Він так вирішив. Я Безусу ще говорив, що тут не прощають навіть найменшу помилку.

Його в Україні вилучали з поля, коли він отримував другу жовту за симуляцію, сьогодні теж заробив "гірчичник", впавши у чужому штрафному майданчику, - цитує Миколу Павлова офіційний сайт полтавчан.

Зараз ви читаєте новину «"Суддя правий, навіть якщо він не правий" - Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути