середа, 06 вересня 2017 00:40

Судді, довгий переліт, відсутність практики: про що говорив Шевченко після програшу Ісландії

Судді, довгий переліт, відсутність практики: про що говорив Шевченко після програшу Ісландії
Шевченко: "Нам забили спірний гол". Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку своєї команди від збірної Ісландії в рамках кваліфікації до Кубка світу-2018.

"Я не збираюсь говорити про арбітрів, але при рівній грі нам забили спірний гол.

В нас був довгий переліт. Деякі хлопці втомилися після матчу з Туреччиною. На жаль, у нас є гравці на деяких позиціях, які не грають у своїх клубах. Їм важко грати матч через два дні на третій. Але вибору в мене немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко визначився із заявкою на матч проти Ісландії

З точки зору результату ми програли, але не з точки зору гри.

Нічого поганого не можу сказати про свою команду. Малиновський провів непоганий матч. Степаненко втомився. Ми хотіли випустити технічних гравців, які могли б знайти простір і створити моменти. На жаль, нас підвела реалізація.

У нашій групі немає простих матчів. Вся боротьба в нас попереду. Все вирішиться в останньому турі. Україна, Туреччина, Ісландія і Хорватія можуть кваліфікуватися.

Я відразу сказав, що нам буде важко в Ісландії. Те саме можу сказати про матч у Києві проти хорватів. Ми будемо боротися до кінця. Ніхто не збирається опускати голову", - резюмував тренер.

Збірна України програла Ісландії в рамках кваліфікації до Кубка світу-2018. В інших матчах групи збірна Туреччини мінімально обіграла Хорватію 1:0, а Фінляндія з аналогічним рахунком здолала Косово.

Турнірне становище в групі I тепер таке: 1. Хорватія - 16 очок (8 матчів); 2. Ісландія - 16 (8); 3. Туреччина - 14 (8); 4. Україна - 14 (8); 5. Фінляндія - 7 (8); 6. Косово - 1 (8).

Наступний матч збірна України проведе на виїзді проти збірної Косово 6 жовтня, а завершить груповий турнір 9 жовтня поєдинком в Києві проти збірної Хорватії.

У Рейк'явіку збірну України підтримували вболівальники з фан-руху "Вірні збірній".

Зараз ви читаєте новину «Судді, довгий переліт, відсутність практики: про що говорив Шевченко після програшу Ісландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути