пʼятниця, 05 лютого 2010 11:32

Суд дав добро "Челсі" на покупку нових гравців

Суд дав добро "Челсі" на покупку нових гравців

Спортивний арбітражний суд у Лозанні остаточно зняв з лондонського футбольного клубу "Челсі" заборону на придбання нових гравців.

"Челсі" вдалося домовитися з французьким "Лансом" з приводу трансферу півзахисника Гаеля Какута, через порушення під час переходу якого лондонцям заборонили купувати нових футболістів. Про це повідомляє ВВС Sport.

Какута перейшов у "Челсі" з "Ланса" в 2007 році. "Ланс" подав скаргу у ФІФА, і ця організація прийшла до висновку, що "Челсі" змусив футболіста розірвати контракт з французьким клубом. У вересні 2009 року лондонцям на рік заборонили купувати нових гравців, а Какута був дискваліфікований на чотири місяці.

"Челсі" подав апеляцію на рішення ФІФА, і 6 листопада 2009 року арбітражний суд тимчасово відклав заборону на трансфери.

У ході переговорів французький і англійський клуби, а також сам Какута, погодилися, що контракт футболіста з "Лансом" був недійсним, і був розірваний без якого-небудь тиску з боку "Челсі".

Повідомляється, що "Челсі" домовився з французьким клубом про виплату компенсації за гравця, проте розмір цієї компенсації не уточнюється.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Суд дав добро "Челсі" на покупку нових гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути