Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2009 12:34

"МЮ" уникнув долі "Челсі"

"МЮ" уникнув долі "Челсі"

ФІФА зняла підозри в незаконному трансфері з англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед". "МЮ" дозволили підписати контракт з 16-річним французьким футболістом Полемо Погба. Про це повідомляє ВВС Sport. Клуб "Гавр", за який раніше виступав Погба, стверджував, що гравець повинен перейти в "МЮ" тільки влітку 2010 року.

ФІФА визнала, що "Манчестер" не порушив ніяких правил, домовляючись про контракт з Погба. При цьому у "Гавра" залишається можливість опротестувати рішення ФІФА.

У вересні 2009 року ФІФА покарала лондонський "Челсі" за незаконне підписання контракту з французьким футболістом Гаелем Какута. "Челсі" заборонили купувати нових гравців до січня 2011 року.

Після того, як ФІФА винесла свою ухвалу відносно "Челсі", повідомлялося про претензії французьких та італійських клубів до "МЮ". Зокрема, на "Манчестер Юнайтед" у ФІФА поскаржилися італійські "Фіорентина" та "Емполі", які заявили, що англійці незаконно переманили їх гравців.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" уникнув долі "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути