субота, 12 вересня 2009 14:50

УЄФА заборонило "Челсі" повертати гравців з аренди

УЄФА заборонило "Челсі" повертати гравців з аренди

Міжнародна федерація футболу зруйнувала плани лондонського "Челсі", заборонивши відкликати відданих в оренду гравців, повідомляє Sky News.

Раніше ФІФА заборонила лондонському клубу купувати нових футболістів до січня 2011 року, покаравши "синіх" за підписання контракту з півзахисником "Ланса" Гаелем Какута, який, на думку чиновників Міжнародної федерації футболу, під тиском з боку "Челсі" в односторонньому порядку розірвав контракт із французьким клубом.

"Челсі" готує апеляцію на це рішення, а головний тренер команди Карло Анчелотті розраховував підсилити склад взимку за рахунок повернення з оренди Майкла Мансьєнна ("Вулверхемптон"), Скотта Сінклейра ("Віган") і Франко ді Санто ("Блекберн").

Проте, ФІФА роз"яснила, що якщо договір оренди розрахований на повний сезон, "Челсі" не може повернути цих футболістів. Отже, з вищеназваних гравців до складу "синіх" може повернутися тільки аргентинський форвард Ді Санто, якого віддано в оренду до січня.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «УЄФА заборонило "Челсі" повертати гравців з аренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути