середа, 01 жовтня 2008 18:51

Штрафний удар посварив Робіна ван Персі та Веслі Снайдера

Футболісти збірної Голландії Робін ван Персі і Веслі Снайдер посварилися через штрафний удар, пробитий 21 червня 2008 року в матчі зі збірною Росії в 1/4 фіналу чемпіонату Європи 2008 року. Про це повідомляє AP.

При рахунку 1:0 на користь росіян ван Персі невдало виконав штрафний, який хотів пробити Снайдер. Матч завершився перемогою російської команди з рахунком 3:1.

У вівторок, 30 вересня, Снайдер заявив в інтерв"ю голландському виданню HetParool, що саме він повинен був завдавати удару. За словами гравця, на тренуваннях він був призначений виконавцем всіх штрафних. Снайдер заявив, що ніхто з футболістів збірної Голландії, окрім нього, не мав права торкатися м"яча.

В середу, 1 жовтня, ван Персі в інтерв"ю виданню AlgemeenDagblad виразив здивування словам Снайдера. За словами ван Персі, сказане його партнером по команді - "нонсенс". Форвард відзначив, що в збірній не призначали єдиного виконавця штрафних ударів.

Ван Персі також заявив, що він міг би обговорити інцидент з Снайдером при особистій зустрічі, але не тепер, коли його партнер зробив конфлікт надбанням громадськості.

Марко ван Бастен, який обіймав посаду головного тренера національної команди під час Євро-2008, відмовився коментувати вислови своїх колишніх підопічних, але підкреслив, що ван Персі і Снайдеру слід щонайшвидше вирішити конфлікт. Нинішній наставник голландців Берт ван Марвейк також утримався від коментарів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Штрафний удар посварив Робіна ван Персі та Веслі Снайдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути