Ексклюзиви
пʼятниця, 14 січня 2011 15:49

Стороженко побоюється таємного виконкому ФФУ

Стороженко побоюється таємного виконкому ФФУ

У найближчий понеділок, 17 січня, у Києві відбудеться закрите засідання виконкому Федерації футболу України. Про це заявив сьогодні на прес-конференції в Києві перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко.

"Кажуть, як член виконкому я стверджувати не можу, але кажуть, що в понеділок буде виконком ФФУ. Запрошення я не отримував і порядок денний мені невідомий, але нібито на цьому виконкомі замість глибокого аналізу точки зору більшості колективних членів федерації, затівається вульгарне шахрайство, перекручування фактів, спроба очорнити волю людей, спроба довести, що нібито люди голосували недобровільно. Я хотів би сказати, що це призведе до жахливих наслідків, якщо такий виконком відбудеться. Це буде така втрата авторитету федерації, яку ми навіть не можемо уявити", - сказав Стороженко, якого цитує ЛІГАБізнесІнформ.

Відзначимо, що у грудні федерація ухвалила рішення, що на засідання виконкомів ФФУ не будуть допускати журналістів. За словами першого віце-президента ФФУ Олександра Бандурка, присутність журналістів заважає конструктивному діалогу чиновників і без преси їм легше знайти спільну мову один з одним.

Нагадаємо, сьогодні Стороженко заявив, що три чверті колективних членів ФФУ виступають за проведення позачергового конгресу федерації для розгляду, у тому числі питання про довіру президентові організації Суркісу.

Зараз ви читаєте новину «Стороженко побоюється таємного виконкому ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути