Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2007 09:37

Штепанек проміняв Хінгіс на Вайдішову

Чеський тенісист Радек Штепанек, який ще нещодавно зустрічався з екс-першою ракеткою світу Мартіною Хінгіс, незабаром одружується на 18-річній співвітчизниці Ніколь Вайдішовій, яка займає 12-е місце в рейтингу WTA.

Чеські спортсмени 10 грудня подали заяву на оформлення відносин.

Вайдішова, яка проживає в Бредентоні (США), в минулому сезоні фінішувала на 12-м місці в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (ВТА). Ніколь дійшла до півфінальної стадії на Відкритому чемпіонаті Австралії і до чвертьфіналу на "Ролан Гаррос" і Уїмблдоні.

У свою чергу, 29-річний Штепанек за свою кар"єру виграв два титули. Його кращий результат на турнірах серії "Великого Шолома" - вихід в чвертьфінал Уїмблдону в 2006 році.

Якийсь час назад Радек Штепанек зустрічався ще з однією тенісисткою чеського походження - швейцаркою Мартіною Хінгіс. Вони навіть планували одружитися в серпні 2007 року, але незабаром їх відносини завершилися нічим, повідомляє www.gazeta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Штепанек проміняв Хінгіс на Вайдішову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути