Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2007 18:03

Стартував найбільший в історії України жіночий тенісний турнір

Сьогодні в Харкові стартують матчі основної сітки найбільшого в історії України жіночого турніру ITF з призовим фондом - $100 000, повідомляє Сегодня.

Після Відкритого чемпіонату США на турнір приїхали сестри Бондаренко, Перебийніс, Бейгельзімер, Кутузова, Федак і Коритцева.

Всього ж в основі Tetra Kharkiv Ladies Cup потрапило дев"ять українок (окрім вищеназваних це ще Косик і Любцова). Ще одна українська тенісистка 15-річна Оксана Павлова сьогодні зіграє у фіналі кваліфікації.

Лідер посіву турніру-Олена Бондаренко почне турнір матчем проти росіянки Макарової. Не обійдеться перший раунд і без українського дербі: Коритцева проти Любцової.

Окрім чека на $14 880 переможниця турніру в подарунок отримає і автомобіль Сітроен. Перешкодити призу залишитися в Україні можуть сіяні іноземки - Кремер (Люксембург N 3), Якимова (Білорусь N5), О"Брайен (Великобританія N6), Воскобоєва (Росія N7) і Ожегович (Хорватія N8).

Зараз ви читаєте новину «Стартував найбільший в історії України жіночий тенісний турнір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути