неділя, 17 січня 2010 16:46

Стара травма змусила Шевченка відправитися до Німеччини

Стара травма змусила Шевченка відправитися до Німеччини

Біль у спині не дав можливість Андрію Шевченку продовжити підготовку до сезону на тренувальному зборі "Динамо" в Ізраїлі. Вже на початку свого першого заняття Андрій був вимушений звернутися до лікарів. Позначився рецидив травми спини, що не одного разу турбував Шевченка в осінній частині сезону.

У цій ситуації, враховуючи всі обставини, було ухвалено рішення відправити Шевченка до клініки німецького міста Мюнхен, провідний лікар якої добре знає проблеми футболіста. В неділю вдень динамівець відправився до Німеччини, де пробуде найближчі декілька днів.

29 серпня 2009 року Андрій підписав контракт з київським "Динамо" за схемою 2+1, отримавши сьомий номер.

31 серпня в домашній грі "Динамо" з донецьким "Металургом" Шевченко дебютував і забив перший м"яч. Грі супроводив ажіотаж - переповнений стадіон весь матч вітав свого кумира. Сам Андрій після гри зізнався: "Я знав, що мене люблять в Києві, але що настільки - навіть уявити не міг".

16 вересня Андрій зіграв перший після повернення в "Динамо" матч в Лізі чемпіонів проти казанського "Рубіна". Валерій Газзаєв, тренер київського "Динамо", довірив йому місце в стартовому складі. У жовтні Андрій був визнаний найкращим гравцем української Прем"єр-ліги.

4 листопада в матчі 4-го туру Ліги чемпіонів між "Динамо" Київ та "Інтером" забив гол і був визнаний найкращим гравцем матчу не дивлячись на те, що кияни поступилися гостям з рахунком 1:2. Це був перший гол Шевченка в Лізі чемпіонів за останніх 2 роки і 16-й у ворота "Інтера" за його кар"єру.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Стара травма змусила Шевченка відправитися до Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути