Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2011 15:57

Стало відомо ім'я першого фіналіста клубного чемпіонату світу

Стало відомо ім'я першого фіналіста клубного чемпіонату світу

Бразильський футбольний клуб "Сантос" став першим фіналістом клубного чемпіонату світу, що проходить в Японії. 14 грудня в півфіналі "Сантос" здобув перемогу над японською командою "Касіва Рейсол" з рахунком 3:1, повідомляє офіційний сайт ФІФА. Свого суперника в фіналі бразильці дізнаються в середу, 15 грудня.

У матчі з "Касівою" в складі "Сантоса" відзначилися Неймар, Боржес і Данило, гол "Касіви" на рахунку Хірокі Сакаї. Бразильська команда бере участь у клубному чемпіонаті світу як переможець Кубка Лібертадорес - головного клубного турніру Південної Америки.

Для "Касіви Рейсол" матч з "Сантосом" став вже третім на чемпіонаті світу. 8 грудня японці в грі плей-офф перемогли новозеландський "Окленд Сіті" (2:0), а 11 грудня в 1/4 фіналу взяли гору над мексиканським "Монтеррея" (1:1 в основний час і 4:3 по пенальті).

15 грудня під другому півфіналі зіграють переможець Ліги чемпіонів іспанська "Барселона" і "Аль-Садд" з Катару. "Барселона", як і "Сантос", почне боротьбу в чемпіонаті світу з півфіналу. "Аль-Садд" в 1/4 фіналу переміг туніський "Есперанса" (2:1).

Матч за третє місце і фінал клубного чемпіонату світу пройдуть в неділю, 18 грудня. Раніше 14 грудня відбувся матч за п'яте місце, в якому "Монтеррей" переміг "Есперанса" (3:2).

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо ім'я першого фіналіста клубного чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути