понеділок, 20 липня 2020 19:51

Стало відомо, хто може очолити "Динамо" замість Михайличенка

Стало відомо, хто може очолити "Динамо" замість Михайличенка
Віктор Скрипник має найбільше шансів стати тренером "Динамо". Фото: ФК "Зоря".

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс ще не визначився із новим головним тренером для команди.

Керівник "Динамо" розглядає відразу декілька кандидатур на посаду головного тренера, повідомив журналіст Ігор Циганик.

Головним претендентом на посаду є керманич "Зорі" Віктор Скрипник, але у нього контракт із клубом ще на 2 роки. За розірвання угоди потрібно буде платить компенсацію 1 млн євро.

"Якщо не Скрипник, то це може бути Сергій Ребров. У нього така ж історія, як і у Скрипника – чинний контракт із "Ференцварошем" і клаусула. Контакт у Суркіса з Ребровим є, але конкретно пропозиції очолити клуб від президента ще не звучало. Ребров наполягатиме на підсиленні атаки, опорної зони, воротарської позиції, тому тут важливо дійти згоди у питанні майбутніх трансферів.

Інший кандидат – Юрій Калітвинцев. Він найкращі роки своєї кар'єри провів у "Динамо", і у нього є досвід роботи в різних командах. Але немає досвіду роботи в таких серйозних клубах. Називалося прізвище Юрія Сьоміна, якого тепло сприймають фанати. За останній рік стосунки Суркіса і Сьоміна потеплішали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс не запрошував Скрипника в "Динамо" - ЗМІ

Називалося прізвище Мірчі Луческу. Сам тренер хотів би працювати з "Динамо". Свого часу він був близький, щоб очолити команду. Були розмови з його агентом Аркадієм Запорожаном, який близький до Суркіса. Тоді все завершилося тим, що Луческу сказав своєму агенту, що перед тим як працювати в Києві, йому потрібно попросити дозволу у президента "Шахтаря". Після цього все затихло.

Згадували Мирона Маркевича, але у нього складні відносини з Ігорем Суркісом. Хоча у футболі все буває. Особисто я ставлю на те, що зараз ведуться переговори з Скрипником і президентом Зорі", – повідомив журналіст у своїй програмі "Циганик Live".


Олексія Михайличенка відправили у відставку після завершення сезону, де "Динамо" зайняло друге місце та виграло Кубок України. Михайличенко працював треном "Динамо" протягом 11 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто може очолити "Динамо" замість Михайличенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути