вівторок, 13 квітня 2021 10:36

Стало відомо, чому Русин не грає за "Легію"

Стало відомо, чому Русин не грає за "Легію"
Назарій Русин не зміг закріпитися в "Динамо". Фото: ФК "Динамо" Київ

Український форвард 22-річний Назарій Русин не грає за першу команду варшавської "Легії", бо не провів повноцінну підготовку до сезон

Русин має боротися за своє місце в складі та набирати форму через молодіжну команду, розповів наставник "Легії" Чеслав Міхневич.

"Русин прийшов до нас пізно - після підготовки з "Динамо". Він не грав у контрольних матчах. У нас була розмова, і я йому сказав: "Ти прийшов у хорошу польську команду. Не європейську, як "Динамо" чи "Шахтар". Але в Польщі "Легія" - це найбільший клуб.

У нас виступає кращий форвард екстракласу. У Томаша Пекгарта 21 гол у чемпіонаті. А ми граємо з одним форвардом. Тому Назарію треба працювати, щоб отримати свій шанс вийти на поле. А він, мабуть, думав, що гратиме в кожному матчі по 30-40 хвилин. Можливо, агент щось йому пообіцяв, чого я не знаю.

Ми хотіли, щоб він підтримував форму в дублі і був готовий на всі 90 хвилин. Але він сказав, що не хоче виступати за другу команду. Це непрофесійно. Ми прийняли рішення відправити його в дубль на 2 тижні, щоб він подумав - хоче він грати за "Легію" чи ні. Зараз він тренується з резервом. Залишилася ще тиждень, а потім розмовлятимемо і приймемо рішення, що робити далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" хоче повернути екскапітана

У нас є ще 6 матчів у чемпіонаті. Говоритимемо з футболістом і з "Динамо", як вийти з цієї ситуації. Для нас це все також непросто. Ми взяли гравця, а він не грає. Брат багато дурниць написав у соцмережах. Шкода, що це все читали вболівальники. Такі дії точно не допомагають футболістові. Але я не роблю з цього проблему. Коли він добре тренуватиметься і виконуватиме те, що ми від нього хочемо, то зможе грати. Його ситуація ще може змінитися.

Нічого поганого про нього сказати не можу. Розумію, що він - молодий футболіст і зробив багато помилок. Це нормально. Просто Назарій повинен розуміти, куди прийшов, і просто так ніхто йому нічого не дасть", - сказав Міхневич у коментарі "Трибуні"

Назарій Русин не зміг закріпитися в "Динамо" в Олексія Михайличенка, Олександра Хацкевича та Мірчі Луческу. Першу частину сезону 2019/2020 провів на правах оренди за "Зорю".

У поточному сезоні "Легія" йде на першому місці чемпіонату Польщі. Команда з Варшави випереджає "Погонь" на 6 очок.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чому Русин не грає за "Легію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути