Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2009 00:57

Стали відомі усі чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

Стали відомі усі чвертьфіналісти Ліги чемпіонів
Ними стали англійські "Манчестер Юнайтед", "Челсі", "Ліверпуль" та "Арсенал", іспанська "Барселона" та "Вільярреал", португальський "Порту" і німецька "Баварія".

"Манчестер Юнайтед" на своєму полі переграв міланський "Інтер" з рахунком 2:0 завдяки м"ячам Неманьї Відіча та Кріштану Роналду після нульової нічиєї у Мілані. "Барселона" в результативному матчі впевнено переграла "Ліон", отримавши вдома перемогу з рахунком 5:2 після нічиєї (1:1) у Ліоні. "Порту" на стадіоні "Драгау" втримав у протистоянні з мадридським "Атлетіко" результативну нічию (2:2).

Напередодні лондонський "Челсі" в Туріні зіграв унічию з "Ювентусом" (2:2), але завдяки домашній перемозі (1:0) виграв у серії із загальним рахунком 3:2.

"Баварія" вдруге розгромила "Спортінг" (7:1). У першій зустрічі цих команд мюнхенці забили португальській команді п"ять сухих м"ячів. "Ліверпуль" на своєму полі чотири рази засмутив голкіпера "Реала" Ікера Касильяса, не пропустивши в свої ворота жодного м"яча. Загальний рахунок серії - 5:0 на користь англійської команди.

"Вільярреал" завдяки м"ячу, який забив Хосеба Льоренте, переграв "Панатінаїкос" з рахунком 2:1. Перша зустріч цих команд завершилася внічию (1:1).

"Арсенал" у середу поступився "Ромі" з рахунком 0:1, у зв"язку з чим для визначення переможця в цій парі командам довелося відіграти додатковий час і провести серію післяматчевих пенальті, в якій найсильнішим став лондонський клуб - 7:6. Перша зустріч, нагадаємо, закінчилася на користь "Арсеналу" - 1:0.

Жеребкування чвертьфінальних і півфінальних пар Ліги чемпіонів відбудеться 20 березня. При проведенні жеребкування не враховуватимуться коефіцієнти клубів і їх національна приналежність.

Перші матчі 1/4 фіналу пройдуть 7 і 8 квітня, матчі-відповіді - 14 і 15 квітня. Перші півфінальні матчі відбудуться 28 і 29 квітня, матчі-відповіді - 5 і 6 травня.

sports.ru, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі усі чвертьфіналісти Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути