понеділок, 26 липня 2010 15:51

Стайня "Феррарі" "влетіла" на $ 100 тисяч

Стайня "Феррарі" "влетіла" на $ 100 тисяч

За підсумками Гран-прі Німеччини команда "Феррарі" була оштрафована на 100 тисяч доларів. Крім того, результати гонки розгляне Всесвітня автоспортивна рада FIA.

Такі наслідки командної роботи "Феррарі" під час перегонів. Нагадаємо, що на протязі Гран-прі лідирував бразилець Феліпе Масса, але після вказівки з боксів він пропустив вперед Фернандо Алонсо, який у підсумку переміг.

Стюарди порахували, що таким чином був порушений пункт 39.1 спортивного регламенту "Формули-1", який свідчить, що "командні накази, які впливають на результат перегонів, заборонені". Також команда порушила пункт 151c Міжнародного регламенту FIA, згідно з яким "будь-яке шахрайство або будь-яка дія, що завдають шкоди змаганню або спорту в цілому", заборонені.

Нагадаємо, що в 2007 році "Макларен" за подібні порушення оштрафували на 100 мільйонів доларів і виключили з Кубка Конструкторів.

За матеріалами reuters.com

Зараз ви читаєте новину «Стайня "Феррарі" "влетіла" на $ 100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути