Ексклюзиви
вівторок, 06 жовтня 2009 16:26

Стаховський та Марченко пройшли у другий раунд турніру в Бельгії

Стаховський та Марченко пройшли у другий раунд турніру в Бельгії

Український тенісист Сергій Стаховський у непростій грі зміг вирвати перемогу у словака Домініка Хрбати на Челленджері АТР у Монсі (Бельгія).

У першому сеті перевага була повністю на стороні українця - 6-3. А от у другому сеті йшла рівна боротьба - суперники не відпускали один одного у відрив. За рахунку 6-5 на користь словака Сергій зміг перевести гру на тай-брейк, який, на жаль, програв.

У третьому сеті знову йшла рівна боротьба. Рахунок постійно коливався від переваги в один гейм до нічиєї. За рахунку 4-4 Сергій зміг взяти два вирішальні гейми і виграв матч.

У підсумку 6-3, 7-6, 6-4 - непроста перемога Стаховського над 151-ю ракеткою світу. За 2,5 години гри Сергій зробив 10 ейсів.

Наступним суперником Сергія стане переможець французького протистояння Флоран Серра (сьомий номер посіву) / Арно Клеман.

Двома годинами раніше переграв свого суперника Ілля Марченко. Австралієць Карстен Болл поступився з рахунком 6-2, 6-3.

Обидва тенісиста зробили по дві подвійні помилки, рахунок за брейками - один реалізований з одного брейк-поінта у Болла, у Марченко - п"ять із семи.

Наступним суперником Іллі стане переможець пари Симон Болеллі (Італія, другий номер посіву) / Карол Бек (перша ракетка Словаччині, 81-й у рейтингу АТР).

tennis.ua

Зараз ви читаєте новину «Стаховський та Марченко пройшли у другий раунд турніру в Бельгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути