вівторок, 25 березня 2008 15:21

Стадіон "Металіст" в Харкові доведеться закрити до травня

Футбольне поле на стадіоні "Металіст" перебуває в жалюгідному стані. Взимку за газоном нікому було дивитися, у зв"язку з чим його просто накрили плівкою. Через те, що товщина льоду на стадіоні сягнула 15 сантиметрів, коренева система трави задихнулася, і замість поля залишилася гола земля, а матчі чемпіонату України, які почалися в березні і проходили в дощ і сніг, остаточно вбили газон.

7 травня на "Металісті" запланований фінал Кубка України, приурочений до сторіччя харківського футболу. Втім, зі слів голови комітету ФФУ з питань стадіонів Бориса Воскресенського, 30 березня, після матчу між "Харковом" і "Динамо", арену закриють.

"У колишній столиці України є гроші, а розуму немає. То підігрів у них не працює, то фахівців немає. Перед останнім матчем з "Арсеналом" я їм настійно рекомендував: накрийте поле на ніч плівкою. Вони пообіцяли це зробити, але не зробили. А вночі був мокрий сніг, і поле стало повністю непридатним. Доведеться заборонити проводити на "Металісті" матчі до травня. Впевнений, що нам вистачить часу на реанімацію поля. Всі роботи фінансуватиме винуватець трагедії - "Металіст", - заявив Воскресенський.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Стадіон "Металіст" в Харкові доведеться закрити до травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути