неділя, 20 листопада 2011 11:43

Стадіон "Чорноморця" відкрили концертом і феєрверком
17

Фото: chernomorets.odessa.ua

У суботу, 19 листопада, відбулося відкриття нового стадіону "Чорноморець". Символічно, що сучасна арена міжнародного рівня вступила в дію в рік 75-річчя футбольного клубу, пише офіційний сайт "моряків".

Церемонія почалася зі слів вітання і невеликого концерту. Право вести церемонію відкриття дісталася відомому одеському "джентльменові" Олегу Філімонову.

Протягом півтори години на футбольному полі виступали одеські виконавці, а також, зокрема народна артистка України Ольга Оганезова виконала гімн Одеси, а Валентин Куба заспівав пісню "У черного моря".

Як повідомляє портал "Думская.net", незабаром після цього на поле вийшли команди і на новому стадіоні розпочався перший матч. Перший тайм "моряки" і львів'яни відіграли досить рівно. "Розмочити" рахунок вдалося лише у додатковий після першого тайму час. Автором першого голу на новій арені став сьомим номер одеського "Чорноморця" Віталій Балашов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Карпати" не дозволили "Чорноморцю" відкрити новий стадіон перемогою

На 66 хвилині гри "Карпати" зрівняли рахунок. Завдяки результативній передачі Вільям Батіста забив м'яч у порожній кут воріт "моряків".

Після штрафного на 81-ій хвилині гри м'яч підхопив гравець "Чорноморця" Джиммі Франса і чітко послав м'яч у ворота львів'ян. Рахунок 2:1.

"Карпатам" вдалося відігратися буквально через 4 хвилини після голу "моряків" - Батіста зробив пас і Артем Федецький точно пробив у дальній кут.

На 93-й хвилині матчу суддя дав фінальний свисток.

Після закінчення матчу на глядачів чекав феєрверк, який тривав майже 5 хвилин. Вже через кілька хвилин одесити почали залишати стадіон.

Зараз ви читаєте новину «Стадіон "Чорноморця" відкрили концертом і феєрверком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути