вівторок, 25 березня 2008 13:15

Срна приніс свої вибачення за гнівну тираду після гри з "Таврією"

На прес-конференції після матчу 21 -го туру "Шахтар" - "Металіст" наставник гірників, відповідаючи на питання про стан Даріо Срни, заявив, що навесні організм футболіста стає дуже агресивним і це йде на шкоду команді.

Емоції знову захлеснули Даріо: даючи інтерв"ю одному з українських телеканалів, він в украй негативній формі висловився з приводу дій арбітра в матчі проти "Таврії", який, на думку капітана гірників, у ряді епізодів приймав помилкові рішення, що і вплинуло на підсумковий результат, а саме поразку "Шахтаря" з рахунком 2:3.

Проте вже наступного дня Срна спохопився, і за допомогою офіційного сайту клубу приніс свої вибачення.

- Я дозволив собі дати оцінку роботі суддівської бригади, що неприпустимо. Обговорювати суддів - не робота футболіста. Мою справу грати, добиватися результату - тільки це. Ми дуже хотіли виграти в Сімферополі, але зробити це не вдалося. При цьому я віддаю належне грі футболістів "Таврії", вони зробили все для перемоги і заслужили очки. Все останнє - для роздумів футбольних керівників, журналістів, уболівальників. Але не гравців. Надалі я постараюся бути стриманішим і холоднокровнішим, - заявив Срна.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Срна приніс свої вибачення за гнівну тираду після гри з "Таврією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути