пʼятниця, 04 грудня 2009 17:45

Шовковський втретє стане батьком

Шовковський втретє стане батьком

В сім"ї воротаря "Динамо" Олександра Шовковського і Ольги Альонової очікується поповнення. Дружина футболіста, за чутками, знаходиться на третьому місяці вагітності. Цікаве становище подружжя Шовковського стало явним на одному з модних показів, куди Ольга прийшла з чоловіком.

Хоча Альонова і спробувала заховати вже округлий животик під елегантним червоним платтям більш вільного крою, ніж ті речі, які зазвичай носить худенька Ольга.

На запитання про цікаве положення Альонова заявила "Нічого не буду коментувати. Ні підтверджувати, ні спростовувати. Якщо комусь щось відомо про мою вагітність – чудово, мої вітання... Живіт у мене? Ну добре, живіт в мене є, можете про це написати..."

Така реакція Ольги цілком зрозуміла, адже і свою першу вагітність вона ретельно приховувала – мовляв, присвячувати в такі особисті теми сторонніх не в її правилах. Про майбутнє материнство Альонова офіційно оголосила лише коли став помітним живіт.

Але не помітити, як дбайливо ставиться до дружини Шовковський, було неможливо: на вечірці він ніжно підтримував Ольгу під руку, а протягом всього показу обіймав дружину за плечі.

Нагадаємо, для Олександра Шовковського шлюб з Ольгою Альоновою став вже другим. Разом пара живе вже восьмий рік, а повінчалися вони у 2005-му році. Зазначимо, у Ольги та Олександра вже є донька, яка народилася в лютому 2009 року.

Також у воротаря Динамо є син Влад від першого шлюбу з екс-телеведучою Властою Шовковською.

За матеріалами ТСН, Сегодня|Спорт, Tabloid

Зараз ви читаєте новину «Шовковський втретє стане батьком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути