понеділок, 16 березня 2009 13:23

Шовковський розповів про свій мільйон (ФОТО)

Відомий український футболіст, голкіпер київського "Динамо" і національної збірної України Олександр Шовковський, згідно декларації про доходи, є мільйонером.

Український футболіст прийшов задекларувати свої доходи до Державної податкової інспекції Печерського району Києва в п"ятницю: "Я зі свого боку можу сказати, що заплатив достатньо велику суму і можу назвати себе мільйонером, проте про цифри давайте говорити не будемо", - сказав футболіст.

Під час спілкування з журналістами він повідомив, що в поточному році не отримував доходів від реклами, мова йде про бонусні надходження.

Крім того, за словами футболіста, його сім"я "більше витрачала, чим заощаджувала", що пов"язане з народженням дитини в сім"ї Шовковського. "Було багато покупок у зв"язку з народженням дитини", - пояснив він.

Відповідаючи на питання журналістів, як йому спалося до заповнення декларації, Шовковський відзначив: "Я сплю дуже добре, тому що мені нічого приховувати, на сьогоднішній день головною проблемою мого сну є моя дитина".

За матеріалами sport.com.ua, sport.glavred.info

Зараз ви читаєте новину «Шовковський розповів про свій мільйон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути