Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2012 13:03

Шовковський пообіцяв Блохіну подарунок після матчу з "Порту"

Шовковський пообіцяв Блохіну подарунок після матчу з "Порту"
"Ми чудово розуміємо силу суперника" - Шовковський ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Капітан київського "Динамо" Олександр Шовковський пообіцяв подарувати наставнику команди Олегу Блохіну перемогу над "Порту". Про це голкіпер розповів на прес-конференції.

Нагадаємо, у понеділок, 5 листопада, Олегу Володимировичу виповнилося 60 років.

"Ми всі чудово розуміємо ситуацію, яка трапилася з головним тренером, ми переживаємо разом з ним. Зітхнули з полегшенням, коли дізналися, що все відбулося на базі в Кончі-Заспі і наставнику вчасно надали медичну допомогу. Все це наклало на нас відбиток, але в жодному разі не знімає з нас відповідальності. Ми все чудово розуміємо і хочемо піднести ювіляру наш подарунок після матчу".

"Так подарували вже футболку" — нагадав підопічному Блохін.

"Це не рахується" — відзначив Шовковський.

"Було б приємно, щоб усе так склалося, але у житті і спорті не завжди так виходить. Будемо старатися", - додав Олег Володимирович.

Виїзний матч з "Порту" завершився поразкою "Динамо" з рахунком 2:3.

"Легко не приходиться у жодному з матчів Ліги чемпіонів, - продовжує Шовковський. - Ми чудово розуміємо силу суперника, але набагато важливіше реалізувати свої можливості та виконати всі ті домовленості, які нам перед матчем запропонує тренерський штаб. Я вважаю, що саме це основне."

Перед матчем з "Динамо" португальський клуб зазнав кадрових втрат. Основний центральний захисник Майкон та опорник Фернандо не прилетіли з командою у Київ.

"Нам що доведеться менше бігати на футбольному полі? Чи менше забивати голів? Ні, звичайно. Місце травмованих виконавців займуть гравці, які захочуть довести своє право грати в основному складі команди. Особливо нічого не зміниться."

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Порту" пройде сьогодні, 6 листопада, на НСК "Олімпійський" о 21:45. Пряма трансляція поєдинку на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Шовковський пообіцяв Блохіну подарунок після матчу з "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути