вівторок, 06 листопада 2012 11:51

Блохін подивиться матч "Динамо" - "Порту" з віп-ложі

Блохін подивиться матч "Динамо" - "Порту" з віп-ложі
"Динамо" гратиме на перемогу ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін матч Ліги чемпіонів проти "Порту" дивитиметься з віп-ложі. Про це головний тренер киян розповів на передматчевій прес-конференції.

"На лавці я сидіти не буду, - каже Олег Володимирович. - Лікарі порадилися і ще не дозволили мені повернутися на своє місце. Спостерігатиму за матчем з віп-ложі. Я проводжу тренування і теорію, буду присутнім на стадіоні, але не на своєму звичному місці."

Де легше дивитися матч?

"Виключити телевізор і полежати на дивані — це найлегше (сміється). І на лавці, і у віп-зоні не легко. Коли приходиш на стадіон, то поринаєш у гру, відчуваєш тиск вболівальників і ти все одно нервуєш. Єдине, що у віп-ложі ти не можеш підійти до поля, щось підказати футболістам. У цьому плані дивитися гру з трибуни спокійніше. Хоча нерви все одно грають."

Яка ситуація з травмованими футболістами?

"Ні Раффаель, ні Сілва не можуть грати. З Велозу все нормально. Вчора він вже тренувався."

Як "Динамо" зіграє з "Порту"?

"Чесно кажучи, не знаю. Якби не складалася гра — на контратаках чи ні, "Динамо" у будь-якому випадку гратиме на перемогу. Якщо ми не виграємо у "Порту" та ПСЖ то шансів вийти з групи у нас не буде. Якщо випаде можливість провести контратаку, то ми нею скористаємось. У три опорники, як це було в Порту, ми точно грати не будемо."

А чи буде у складі "Динамо" два нападника?

"Подумаємо. Тут справа не в нападниках, а в роботі команди. Можна ставити і два нападника, але якщо захисники знаходять в 60-ти метрах від них, то важко говорити про командну побудову. Є дисбаланс. Ми бачимо цю проблему, але поки не можемо виправити.

У першому таймі матчу проти "Таврії" я взагалі не хвилювався. "Динамо" чудово діяло і суперник практично нічого не зміг вдіяти. Ми повністю переграли гостей. У другому таймі відійшли назад і дозволили "Таврії" працювати з м'ячем. Чому не забити два м'ячі і не дотиснути команду? Психологія також не відразу приходить."

Як прокоментуєте гру Рубена та Мілевського у матчі з "Таврією"?

"Рубен гідно себе проявив, забив гол. За 80 хвилин матчу зробив близько 90 ТТД з маленьким браком. Це хороший показник для нападника. Мілевського поки не вистачає на повний матч."

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Порту" пройде сьогодні, 6 листопада, на НСК "Олімпійський" о 21:45. Пряма трансляція поєдинку на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Блохін подивиться матч "Динамо" - "Порту" з віп-ложі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути