середа, 26 грудня 2007 08:52

Шоу "Танці на льоду" наполовину було українським

Шоу "Танці на льоду" наполовину було українським

Професійне катання фігуристів та непрофесійне, проте не менш старанне катання зірок кіно та шоу-бізнесу, посмішки, квіти, м"які іграшки та зізнання у любові до Києва... Проте цього разу останні більше були схожі на правду, ніж на просту формальність чи форму ввічливості, як це буває зазвичай. Більшість учасників шоу "Танці на льоду. Оксамитовий сезон", яке вчора з успіхом пройшло у Києві, так чи інакше мають відношення до України. Петро Чернишов у Києві виграв свій перший чемпіонат СРСР, дворазовий олімпійський чемпіон Артур Дмітрієв хоч і виступав за Росію, проте сам родом з Білої Церкви, дворазова олімпійська чемпіонка в танцях на льоду Оксана Грищук родом з Одеси, актори тут знімалися у кіно... Були у шоу і українці, які виступали і продовжують виступати за нашу країну, - бронзові призери Олімпіади в Турині Олена Грушина та Руслан Гончаров, а також льодовий акробат Сергій Якименко.

Найбільше на лід виходив Руслан Гончаров. Він виступив не лише зі своєю партнеркою по проекту Амалією Мордвіновою, а ще й потанцював з іншими його учасницями - Юлією Ковальчук та Оленою Бірюковою. Були і два блискучі танці з Оленою Грушиною.

Спеціально для Києва, за кілька годин до проекту Оксана Грищук, Руслан Гончаров та Петро Чернишов підготували спеціальний номер. Вони утрьох виконали програму під "Очи черные".

Київ став останнім містом, у яке фігуристи завітали у рамках цього туру. Можливо, тому він виявився щасливим відразу для кількох учасників.

У столиці України ледь не одружилися олімпійська чемпіонка 2002 року у танцях на льоду Марина Анісіна та її партнер по проекту музикант Нікіта Джигурда. Проте від Марини зажадали довідку з французького консульства про те, що вона незаміжня, і тому шлюб довелося відкласти.

Але справжнє свято було у Оксани Грищук. Ще під час розминки Оксана сама під"їхала і розповіла:

- Ви знаєте, я сьогодні зустрілася з татом після 20-річної перерви. Тут також моя сестра по тату і племінник, їх я взагалі раніше не бачила. Вони живуть у Житомирській області. Я приїхала, звернулася за допомогою у міліцію і вони допомогли мені їх знайти. І знаєте, я ж насправді так не хотіла їхати, довго відмовлялася... Сьогодні у США Різдво, я дуже хотіла залишитися зі своєю 5-річною дочкою. А так вона залишилася з моєю мамою. Проте бачите, як все вийшло...

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Шоу "Танці на льоду" наполовину було українським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути