пʼятниця, 31 травня 2013 11:17

"Сьомін три місяці називав мене Стасом" - Максим Коваль

"Сьомін три місяці називав мене Стасом" - Максим Коваль
"Юрій Сьомін не знав, як мене насправді звати" - Коваль ФОТО: dynamo.kiev.ua

Воротар київського "Динамо" Максим Коваль розповів про роботу з головними тренерами команди Олегом Блохіним та Юрієм Сьоміним, який днями очолив азербайджанську "Габалу".

"Шлях завжди один - стати чемпіонами. Треба намагатися виграти все - Лігу чемпіонів, чемпіонат України, Кубок України. З приходом Олега Володимировича у команді встановилася хороша дисципліна.

Я не критикував і не критикую Сьоміна, який, наприклад, називав мене три місяці Стасом, не знаючи, як мене насправді звати, хоча я на той момент вже провів у команді пів-сезону, зіграв декілька ігор. Але я ні в якому разі не критикую його. Сьомін - хороший фахівець. Але це футбол, таке буває.

У нас такий час зараз, коли ми повинні весь час перемагати. За останні три-чотири роки ми зазнали стільки поразок, що вже набридло", - сказав Коваль.

Нагадаємо, "Динамо" вперше фінішувало на третій позиції чемпіонату України. Наступного сезону кияни не зіграють у Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Сьомін три місяці називав мене Стасом" - Максим Коваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути