Ексклюзиви
неділя, 24 лютого 2013 16:23

"П'ять українських клубів знизять рівень єдиної ліги" - Сьомін

"П'ять українських клубів знизять рівень єдиної ліги" - Сьомін
Юрій Сьомін прокоментував участь українських клубів в об'єднаному чемпіонаті ФОТО: sport-xl.net

Екс-тренер київського "Динамо", російський фахівець Юрій Сьомін поділився своєю думкою щодо ідеї об'єднаного чемпіонату Росії та України.

"По ідеї, в нову лігу увійдуть по дев'ять клубів від Росії та України. Значить, не потрапляють в турнір "Краснодар", "Ростов", "Амкар", "Волга", "Крилья Совєтов", "Аланія" та "Мордовія" . Далі Україна. Чотири команди очевидні - далі неясно. Проходять "Чорноморець", "Металіст", "Металург" з Донецька, "Волинь", "Арсенал" та "Іллічівець".

Ось перші чотири команди підсилять всю цю структуру. Але п'ять інших знизять її. Наші клуби, які зараз внизу, сильніші. Це "Амкар", "Ростов" і так далі.

Хтось може потрапити в лігу з нижньої частини таблиці. Наприклад, "Зоря". Або "Ворскла" - взагалі ніякої інфраструктури немає у цього клубу. За нашими мірками він бідний. Виходить, що в свою сильну лігу ми беремо п'ять команд, які явно їй не відповідають. Це що, підвищення рівня чемпіонату?" - цитує Сьоміна "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, 18 лютого організатори об'єднаного чемпіонату Росії і України заявили, що в проект буде вкладено близько 1 млрд. євро. За участь в лізі команда отримає 22 млн., а переможцю дістанеться 92 млн. За словами глави "Газпрому" Олексія Міллера, об'єднаний чемпіонат може стартувати вже у 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «"П'ять українських клубів знизять рівень єдиної ліги" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути