середа, 08 червня 2016 10:29

Соловйов назвав Калитвинцева русофобом і укропатріотом

Соловйов назвав Калитвинцева русофобом і укропатріотом
Юрій Калитвинцев

Журналіст, теле- і радіоведучий Володимир Соловйов, який вболіває за московське "Динамо", розкритикував керівництво клубу за призначення на посаду головного тренера Юрія Калитвинцева.

"Вони призначили просто унікальну людину. Махровий такий русофоб, укропатріот. Він нещодавно ще говорив, що ніколи не буде в Росії працювати, він проводив тренування українською мовою, так як російські футболісти все одно розуміють, а йому огидно говорити російською. Гаразд би це було в українській збірній, в "Закарпатті", але це було, коли він з "Волгою" працював", - заявив Соловйов.

Про призначення уродженця Волгограда Калитвинцева головним тренером "Динамо" стало відомо 6 червня. Того ж дня вболівальники "біло-блакитних" влаштували акцію протесту, яка завершилася безладами.

Калитвинцев виступав за московське "Динамо" з 1992 по 1994 рік. Як тренер очолював "Закарпаття" (Ужгород), київське "Динамо-2" і "Волгу (Нижній Новгород)". У 2010-2011 роках обіймав посаду виконуючого обов'язки головного тренера збірної України.

"Калитвинцев — тренер "Динамо"? Шкода хорошу людину"- Уткін

За підсумками сезону-2015/16 "Динамо" вперше в історії залишило вищий дивізіон вітчизняного футболу. "Біло-блакитні" 11 разів вигравали чемпіонат Радянського Союзу, шість - Кубок СРСР і по разу Кубок Росії і Суперкубок СРСР.

23 травня голова ради директорів "Динамо" Володимир Пронічев вибачився за виліт у ФНЛ і пообіцяв повернути клуб в РФПЛ у 2017 році.

Зараз ви читаєте новину «Соловйов назвав Калитвинцева русофобом і укропатріотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути