середа, 12 жовтня 2011 08:58

"Сокіл" переміг "Беркут" у київському дербі

"Сокіл" переміг "Беркут" у київському дербі

У вівторок, 11 жовтня, у рамках регулярного чемпіонату Професіональної хокейної ліги в Броварах зустрілися фаворити першості - київські "Сокіл" і "Беркут". Перемогу у матчі святкували іменитіші хокеїсти "Сокола".

Хокеїсти "Беркута" жадали реваншу за поразку від "Сокола" у Палаці спорту.

Атакували обидві команди, однак фортуна посміхнулася "синьо-біло-блакитним". "Беркут" завдав майже вдвічі більше кидків, проте голкіпер "Сокола" Костянтин Симчук знову зіграв вище всяких похвал.

А долю матчу знову вирішила перша трійка підопічних Олександра Годинюка: три очки на свій рахунок записав Костянтин Касянчук, по два бали набрали Андрій Ніколішин і Віталій Кириченко.

За десять хвилин до кінця зустрічі "Беркут" відіграв одну шайбу (литовець Артурас Катуліс вразив ціль у форматі 5х3), проте кращий гравець матчу Костянтин Касянчук через кілька хвилин розвіяв надії підопічних Дмитра Марковського на позитивний результат.

Сокол - Беркут - 3:1 (2:0, 0:0, 1:1)

Шайби: 1:0 Кириченко (Ніколішин, Касянчук, 16:23), 2:0 Скороход (Касянчук, Рябенко, 18:35), 2:1 Катуліс (Малов, Валуй, більш., 47:55), 3:1 Касянчук (Ніколішин, Кириченко, 50:48).

Штраф: 14 - 8

Кидки: 17 (9 +4 +4) - 32 (9 +13 +10)

В іншому матчі ігрового дня київський "Компаньйон-Нафтогаз" перервав серію невдач і обіграв броварський "Білий Барс" з рахунком 5:2.

Таким чином, "Сокіл" впевнено лідирує в чемпіонаті: після перемоги над "Беркутом" в активі підопічних Олександра Годинюка 27 очок.

Друге місце посідає донецький "Донбас", в активі якого 20 пунктів, на третьому рядку "Беркут" (17 очок), слідом за ним розташувалися харківські "Акули" та львівські "Леви" (по 13 очок), в спину яким дихає "Компаньйон "(12 балів).

Замикають таблицю новачки чемпіонату вінницькі "Гайдамаки" та "Білий Барс", в активі яких по три набраних очка.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" переміг "Беркут" у київському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути