вівторок, 04 жовтня 2011 08:57

"Сокіл" підписав контракт з екс-одноклубником Годинюка

"Сокіл" підписав контракт з екс-одноклубником Годинюка

Лідер чемпіонату Професійної хокейної ліги київський "Сокіл" підписав контракт з відомим російським хокеїстом Андрієм Николішиним.

За плечима 38-річного нападаючого 10 сезонів у НХЛ за Hartford Whalers, Washington Capitals, Chicago Blackhawks, Colorado Avalanche (628 матчів, 93 шайби, 187 передач), виступи на двох Олімпіадах, п'яти чемпіонатах світу та Кубку світу.

Чемпіон світу в складі збірної Росії (1993) і бронзовий призер Олімпіади (2002), чемпіон світу серед молоді (1992), кращий гравець Росії (1994), фіналіст Кубка Стенлі (1998), учасник Матчу Всіх Зірок КХЛ (2009).

Останні чотири сезони Николішин провів у складі челябінського "Трактора", де в 156 матчах відзначився 33 шайбами ??і 72 результативними передачами.

Варто відзначити, що в сезоні 94/95 Николішин виступав в одній команді з нинішнім наставником киян Олександром Годинюком - Hartford Whalers.

За свій новий клуб Николішин зможе дебютувати вже сьогодні, 4 жовтня, коли "Сокіл" зіграє в Броварах проти "Білого Барса". А в четвер, 6 жовтня, "Сокіл" зустрінеться в Палаці спорту з "Беркутом" - ще одним київським клубом, одним з фаворитів першості ПХЛ.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" підписав контракт з екс-одноклубником Годинюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути