вівторок, 02 вересня 2008 10:33

Сьогодні Кан попрощається з футболом

Голкіпер "Баварії" Олівер Кан, який завершив кар"єру після закінчення минулого сезону, сьогодні проведе свій прощальний матч.

На поле "Альянц-Арени" вийдуть "Баварія" і збірна Німеччини. Планується, що Кан проведе на полі 75 хвилин, після чого буде замінений, інформує "Спорт-Экспресс"

"Після цього почнеться друга половина мого життя. Тепер у мене будуть інші завдання", - сказав воротар в інтерв"ю офіційному сайту мюнхенського клубу.

Головний тренер національної збірної Йоахім Льов вважає, що ця зустріч стане частиною підготовки команди до відбірного турніру чемпіонату світу. Нагадаємо, що Німеччина 6 вересня стартує в своїй відбірній групі матчем з Ліхтенштейном.

За свою воротарську кар"єру Кан захищав кольори тільки двох клубів. Окрім "Баварії" він з 1987 по 1994 рік виступав за "Карлсруе". В Бундеслізі легендарний голкіпер провів 552 гру, що є третім показником за всю історію турніру.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Кан попрощається з футболом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути