понеділок, 24 січня 2011 09:43

Содерлінг показав язика Долгополову (ФОТО)
20

Фото: REUTERS

Українець Олександр Долгополов розповів, чи зможе він упоратися із п'ятим номером світового рейтингу британцем Енді Марреєм у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Австралії. Нагадаємо, що в четвертому раунді українець обіграв четверту ракетку турніру шведа Робіна Содерлінга.

"Я думаю, що кожен матч це вже щось нове. Радий, що зміг перемогти сьогодні. Післязавтра буде зовсім інший матч. Мені необхідно забути про сьогоднішню перемогу. Все йде добре, але може бути ще краще", - наводить слова Долгополова офіційний сайт турніру.

Содерлінг після поразки похвалив свого суперника.

"У нього відмінний бекхенд. Він чудово рухається і добре захищається. Долгополов - хороший гравець. У нього є шанс, щоб стати дуже сильним тенісистом. Однак для мене сьогодні головним було те, що я не справився з собою. Я зіграв недостатньо добре", - наводить слова шведа офіційний сайт турніру.

Представник України зіграє в чвертьфіналі турніру Великого Шолома вперше з 1999 року. Нагадаємо, що тоді Андрій Медведєв став фіналістом Ролан Гаррос. А на Відкритому чемпіонаті Австралії Андрій Медведєв грав у чвертьфіналі в 1995 році.

За матеріалами Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «Содерлінг показав язика Долгополову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути