середа, 22 лютого 2012 11:50

"Що ж, всі помиляються. Не тільки гравці" - Моурінью "наїхав" на арбітра матчу з ЦСКА

"Що ж, всі помиляються. Не тільки гравці" - Моурінью "наїхав" на арбітра матчу з ЦСКА

Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Жозе Моурінью заявив, що головний арбітр матчу його команди з московським ЦСКА (1:1) голландець Бьорн Куйперс не помітив порушення правил на Кріштіану Роналду, яке відбулося перед тим, як армійці забили гол у відповідь. Про це пише видання "Спорт-Экспресс".

Рахунок у матчі ЦСКА - "Реал" на 28-й хвилині відкрив Роналду. На 90-й хвилині армійці відігралися завдяки голу Понтуса Вернблума після розіграшу штрафного удару. За словами Моурінью, порушення правил на Роналду перед цим епізодом було очевидним. "Що ж, всі помиляються. Не тільки гравці", - сказав тренер "Реала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦСКА врятувався на останній хвилині матчу з "Реалом"

За словами Моурінью, у цілому матч вийшов для його команди непростим. Наставник мадридського клубу підкреслив, що результативну нічию можна визнати непоганим результатом.

Головний тренер ЦСКА Леонід Слуцький, у свою чергу, висловив думку, що нічия в першій грі залишає його команді шанси на вихід в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Вернблума Слуцький назвав одним з героїв матчу, пише видання "Советский спорт".

Матч ЦСКА з "Реалом" відбудеться 14 березня в Мадриді.

Зараз ви читаєте новину «"Що ж, всі помиляються. Не тільки гравці" - Моурінью "наїхав" на арбітра матчу з ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути