Ексклюзиви
понеділок, 20 лютого 2012 13:54

"Реал" привіз до Москви тонну зимового одягу

"Реал" привіз до Москви тонну зимового одягу

Футболісти, тренери та інші представники мадридського "Реала", які прилетіли в Москву на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з московським ЦСКА, взяли з собою 1250 кілограмів теплого одягу - по 25 кілограмів на кожного з 50 членів делегації. Про це пише іспанське видання AS.

Делегація "Реала" прилетіла до Москви 19 лютого, тобто за два дні до матчу, щоб пристосуватися до холодної погоди. Як відзначає видання, незважаючи на мороз, в автобус від аеропорту до готелю багато гравців зайшли без верхнього одягу, в одних спортивних костюмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦСКА зіграє з "Реалом": результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

У грудні, після жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, ЦСКА попросив УЄФА поміняти зустрічі з "Реалом" місцями і провести першу гру в Мадриді, а матч-відповідь - в російській столиці. Однак домовитися про перенесення матчів не вдалося.

Матч ЦСКА з "Реалом" відбудеться 21 лютого і розпочнеться о 19:00 за київським часом. Як повідомляє сайт "Рамблер-Погода", увечері 21 лютого в Москві очікується температура мінус шість градусів. Матч-відповідь "Реала" з армійцями відбудеться 14 березня в Мадриді.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" привіз до Москви тонну зимового одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути