Ексклюзиви
четвер, 16 лютого 2012 13:31

Моурінью оголосив весь список претензій до футболістів

Моурінью оголосив весь список претензій до футболістів

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью зажадав від футболістів своєї команди виправити п'ять недоліків у грі. Про це пише іспанська газета Marca. До слабких сторін "Реала" тренер відніс брак концентрації, недостатньо активний пресинг, одночасне підключення до атак крайніх захисників, дії при стандартних положеннях і гру півзахисників в обороні.

За словами Моурінью, у домашніх матчах гравці "Реала" розслабляються, через що мадридський клуб пропускає занадто багато голів на своєму полі. Тренер також зазначив, що в домашніх іграх "Реал" мало пресингує.

Одночасне підключення обох крайніх захисників до атаки, як вважає Моурінью, є типовою тактичною помилкою "Реала".

Що стосується стандартних положень, то, на думку тренера, гравці мадридського клубу часто займають невірні позиції, через що "Реал" пропускає багато голів після кутових і штрафних.

Нарешті, Моурінью визнав, що центральні півзахисники "Реала" повинні більш уважно діяти в обороні і страхувати флангових півзахисників та захисників, коли ті підключаються до атак.

"Реал" після 22 матчів лідирує в чемпіонаті Іспанії з відривом в 10 очок від "Барселони", яка займає друге місце, повідомляє офіційний сайт мадридського клубу. В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Реалу" чекають матчі з московським ЦСКА. Перша гра пройде 21 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью оголосив весь список претензій до футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути