середа, 04 листопада 2020 15:24

Що потрібно знати про 18-річного голкіпера "Динамо", який гратиме проти "Барселони"

Що потрібно знати про 18-річного голкіпера "Динамо", який гратиме проти "Барселони"
Руслан Нещерет провів за "Динамо" тільки 1 матч. Фото: ФК "Динамо" Київ

2 основні голкіпери київського "Динамо" Георгій Бущан та Денис Бойко інфіковані коронавірусом. Тому у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів ворота киян захищатиме 18-річний Руслан Нещерет. Що потрібно про нього знати?

"Новий Шовковський". Уродженець Закарпаття, із 10 років у системі "Динамо". Нещерета вважають найбільш талановитим молодим воротарем в системі динамівців із часів Олександра Шовковського. Він уже у 16 років почав грати за молодіжні команди та запрошуватися до тренувань із основним складом.

Провів тільки 1 матч за першу команду. 3 сезони відіграв у Юнацькій Лізі УЄФА, був основним воротарем юнацької команди, а у поточному став основним голкіпером дубля. У першій команді в кращому разі мав роль тільки запасного. Після інфікування Бойка та Бущана вперше вийшов за дорослу команду "Динамо" у матчі проти "Дніпра-1"

Йому потрібно відчувати м'яч, постійно перебувати у грі, бо може втратити впевненість у собі та почати нервуватися

Основний воротар збірних України. Вже встиг дебютувати у складі молодіжної збірної України. До цього був основним голкіпером збірних свого віку.

Міг перейти у "Монако". Наприкінці 2019 року "Монако" пробував підписати Нещерета. Цей французький клуб славиться своїм вмінням розкривати молодих талантів. Монегаски були вражені грою воротаря "Динамо" у Юнацькій Лізі УЄФА, але не змогли домовитися із киянами. Після чого воротар підписав новий довгостроковий контракт із "Динамо".

Сильні та слабкі сторони. Зріст 190 см та хороша реакція дозволяють доволі надійно грати на лінії воріт, вдало обирає позицію у воротах при ударах суперника. Майстер відбиття пенальті. Достатньо непогано грає ногами. Не найсильнішою чеснотою є гра на виходах. Йому потрібно відчувати м'яч, постійно перебувати у грі, бо може втратити впевненість у собі та почати нервуватися. Здатен стати як героєм, так і провалити матч, не вистачає поки стабільності. Не керує діями захисників, а сконцентрований на своїх обов'язках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про гравця, який стане для "Шахтаря" діамантовим

4 листопада "Динамо" в гостях зіграє проти "Барселони". Початок гри - о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про 18-річного голкіпера "Динамо", який гратиме проти "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути