четвер, 07 лютого 2013 12:58

"Що це за спортивний директор, якщо він не знає своїх гравців" - Сьомін про Михайличенка

"Що це за спортивний директор, якщо він не знає своїх гравців" - Сьомін про Михайличенка
Юрій Сьомін розповів про трансферну політику "Динамо" ФОТО: vatake.com

Екс-тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін в ефірі телеканалу "Футбол" звинуватив спортивного директора клубу Олексія Михайличенка в неефективній роботі, повідомляє "Террикон".

"Кажуть, "Ось, Сьомін набрав гравців". А Сьомін нікого не набирає! Є селекційна група, яка їздить по всьому світу, переглядає. Є спортивний директор Льоша Михайличенко, який за рік, напевно, півсвіту проїхав. Вони і подають кандидатури.

Купує президент. Він може мене почути, а може і не почути. Бувало й так, і по-іншому. Це його гроші, його право: "Мені подобається цей гравець, я хочу його купити".

Кого я запросив? Єрьоменка. Бетао. А в другій кампанії мені, наприклад, дуже подобався Раффаель, я дивився Бундеслігу. Взагалі, у другій мій прихід були кваліфіковані гравці. Браун мені подобався. Кранчар теж, але я бачив тільки його кращі роки, не їздив і не слідкував. Їздила селекційна служба.

Льоша Михайличенко говорить: "Ми тільки знайомимося з гравцями". Як це "знайомимося"? Ти рік працюєш в клубі, їздив, всіх їх дивився, всіх їх знаєш. Що це за спортивний директор, якщо він не знає своїх гравців? Як це? Що ти робив в клубі, коли рік працював?", - сказав Сьомін.

Російський фахівець Юрій Сьомін був звільнений у вересні з тренерської посади "Динамо" після серії невдалих результатів.

Зараз ви читаєте новину «"Що це за спортивний директор, якщо він не знає своїх гравців" - Сьомін про Михайличенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути