субота, 17 листопада 2018 00:40

Словаччина - Україна: прес-конференція Шевченка, відеоогляд матчу

Словаччина - Україна: прес-конференція Шевченка, відеоогляд матчу
Коноплянка забив єдиний гол збірної України

В останньому турі Ліги Націй УЄФА збірна України на виїзді розгромно програла збірній Словаччини. Своїми враженнями від поєдинку поділився головний тренер збірної Андрій Шевченок.

"Судячи з того, який рахунок, звичайно, можу сказати, що в першому таймі команда десь розгубилася. Допускали помилки, поспішали, грали у невластивий для нас футбол, було багато довгих передач. І швидкий гол десь вплинув на нашу гру.

У другому таймі команда змінилася, почала грати в інший футбол. Після перерви ми створили достатньо моментів і рахунок міг бути іншим. Прямо перед грою у нас вилетів форвард Яремчук. Буквально за кілька годин до матчу підійшов і сказав, в нього проблеми зі спиною. Тому ми довірили місце в складі Борячуку. Потім вийшов Коваленко, Шапаренко, вони десь освіжили гру.

Нові гравці? Ми сьогодні фактично задіяли 60% молодіжної команди, було багато гравців з U-21. У них ще немає такого досвіду, а суперник був дуже мотивований. Незважаючи на це, я вважаю, що у другому таймі команда мобілізувалася та зіграла гідно. Що стосується зміни тактики, то ми вирішили посилити гру на флангах. В принципі, в конструкції нашої гри особливих змін не було. В обороні десь місцями у нас було менше гравців в середині поля.

Чи планую викликати Ракицького? З Ракицьким ми говорили, у нього є проблеми. Ми не викликали його саме через це. Це проблеми фізичного характеру, ми йому дали можливість відновлюватися в клубі.

Кривцов сьогодні отримав травму буквально на перших хвилинах. Ми ще подивимося, чи будемо викликати іншого захисника. Перед цим матчем я зазначав, що низка наших ключових гравців отримали травми. Ми свідомо йшли на ризик. Виправдався цей ризик чи ні? Я казав, що певними моментами у другому таймі я залишився задоволеним, однозначно щось позитивне є. А навіть якщо є негативний результат, то це нагода для аналізу.

Ми грали сьогодні проти хорошої мотивованої команди. У Словаччини чудовий склад, вони давно грають разом, деякі їх гравці грають дуже у серйозних командах. Було цікаво подивитися, як на це відреагують наші молоді хлопці. Також я хотів би подякувати українським вболівальникам, які приїхали і підтримували команду до кінця", – сказав Шевченко на прес-конференції після завершального матчу групового етапу Ліги націй зі Словаччиною.

Словаччина – Україна – 4:1

Голи: Руснак, 6, Куцка, 26, Зрелак, 52, Мак, 61 – Коноплянка, 47

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України вирішила не опиратися в матчі зі Словаччиною

Словаччина взяла реванш за поразку від збірної України у першому турі ЛІги Націй.

Зараз ви читаєте новину «Словаччина - Україна: прес-конференція Шевченка, відеоогляд матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути