Ексклюзиви
субота, 17 листопада 2018 00:20

Збірна України вирішила не опиратися в матчі зі Словаччиною

Збірна України вирішила не опиратися в матчі зі Словаччиною
Тренер Андрій Шевченко зазнав найбільшої поразки

Збірна України завершила розіграш Ліги Націй розгромною поразкою від Словаччини 1:4. Матч проходив у Трнаві. За нашу команду відзначився Євген Коноплянка.

Українці вийшли на гру геть не вмотивованими, програвали всю боротьбу, не зустрічали жорстко суперника біля свого карного майданчика. Натомість суперник прагнув реабілітуватися за програні стартові матчі. Перший кутовий наша збірна заробила лише на останній хвилині першого тайму, а перший небезпечний момент створила лише в другій половині гри.

Мало того, що польові гравці відбували номер, так ще й у голкіпера Дениса Бойка видався поганий день. Він проспав перший м'яч і "пустив метелика", коли забивали другий. Схоже, Денис і збірна – речі несумісні.

Здавалося у другій половині гри Україна переломила хід матчу, коли Коноплянка красивим ударом зробив рахунок – 1:2. Але словаки швидко забили у відповідь два і всім своїм виглядом показали, що в разі чого зупинятися не будуть. В таких обставинах українці вирішили не випробовувати долю.

Мало того, що польові гравці відбували номер, так ще й у голкіпера Дениса Бойка видався поганий день

Якби прізвище форварда Андрія Борячука не значилося в стартовому протоколі, мало хто здогадався би, що форвард "Маріуполя" взагалі був на полі. Хлопець геть загубився і лічені рази торкнувся м'яча.

Менталітет збірної України поки не дозволяє їй зіграти для глядачів навіть у матчах, які нічого не вирішують. Схоже, з таким ставленням наша збірна ще довго не зможе потрапити на серйозний турнір.

Голи:
1:0 - 6 Руснак, 2:0 - 26 Куцка, 2:1 - 47 Коноплянка, 3:1 - 52 Зреляк, 4:1 - 61 Мак.
Словаччина - Дубравка, Шкртел, Ганцко, Пекарік, Шкріньяр, Куцка (Беро, 30), Грегуш, Гамшик, Руснак, Мак (Стох, 69), Зреляк (Дюриш, 82).
Україна - Бойко, Кривцов (Пластун, 14), Бурда, Матвієнко, Караваєв, Коноплянка (Шапаренко, 65), Степаненко, Циганков, Зінченко, Малиновський, Борячук (Коваленко, 62).
попередження:
Бурда (22), Грегуш (49), Степаненко (87), Пластун (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Словаччина - Україна 4:1, українці зганьбились в останньому турі Ліги націй

Наступну гру збірна України зіграє 20 листопада в Туреччині проти господарів поля . Це буде товариський матч.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України вирішила не опиратися в матчі зі Словаччиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути