середа, 22 серпня 2007 13:53

Слідчі перевірять пошту і телефонні розмови Давиденка

Представники букмекерської контори Betfair і Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР) зробили офіційний запит на перевірку телефонних переговорів і електронної пошти росіянина Миколи Давиденка і аргентинця Мартіна Вассальо Аргуельо. Спортсменів підозрюють в участі у договірному матчі.

Розслідування ведуть два колишні детективи Скотланд-Ярду. Слідчі мають намір або довести, або спростувати факт спілкування аргентинського і російського тенісистів між собою до початку підозрілого матчу. Незалежно від результату перевірки слідство буде продовжено.

Під час матчу між Миколою Давиденком і аргентинцем Мартіном Вассальо Аргуельо на результат зустрічі були зроблені незвично крупні ставки. Гра закінчилася тим, що росіянин відмовився від продовження боротьби через травму.

Перед початком матчу і по ходу першого сету, виграного росіянином з рахунком 6:2, Betfair прийняла ставки на загальну суму близько семи тисяч доларів, що перевищує звичайну активність гравців приблизно вдесятеро. Букмекерів також насторожив той факт, що більша частина ставок була зроблена на поразку Давиденка. Виплати по матчу Давиденко - Вассальо Аргуельо були припинені по ходу зустрічі, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Слідчі перевірять пошту і телефонні розмови Давиденка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути