субота, 30 серпня 2008 13:23

Славен Біліч може стати тренером "Вест Хема"

Головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч найближчим часом може замінити Алана Кербішлі на посту головного тренера англійського "Вест Хема".

Керівництво лондонського клубу незадоволене якістю гри, яку команда демонструє під керівництвом Кербішлі, а також діями тренера в ході трансферної кампанії. Зокрема, сам Кербішлі не раз зізнавався, що погано орієнтується на міжнародному трансферному ринку.

Доля тренера може визначитися вже в наступному матчі третього туру чемпіонату Англії проти "Блекберна". У разі невдачі головним кандидатом на зміну Кербішлі вважають Славена Біліча.

Як повідомляє англійський "The Independent", посилаючись на хорватські джерела, Біліч уважно стежить за ситуацією в "Вест Хеме" та навіть готовий при необхідності розірвати контракт зі збірною Хорватії, хоча зовсім нещодавно продовжив угоду на два роки. Передбачається, що договір з 39-річним Білічем передбачає можливість його розірвання, якщо тренер виплатить Федерації футболу Хорватії відповідну компенсацію.

Нагадаємо, що в минулому Біліч провів за "Вест Хем" 48 матчів у 1996-1997 роках, ставши одним з улюбленців місцевих уболівальників, а потім перейшов до "Евертона".

Зараз ви читаєте новину «Славен Біліч може стати тренером "Вест Хема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути